Banner

Търсене в този блог

сряда, 28 декември 2011 г.



Отново е Нова Година – най-важното събитие от годината, на което едва ли не си задължен да си прекараш забавно, неповторимо и толкова чудесно, че да пускаш статуси във Фейсбук, описващи тази нощ поне 2 месеца, след като вече е минало.
Това по протокол. На практика обаче, всеки от нас помни случаи на повече от злополучни новогодишни вечери.
За ваше улеснение, решихме да групираме новогодишните партита в пет главни категории.
Към коя мислите, че ще се присъедините след няколко дена? Влезте в галерията и тази година помислете добре..
Източник :tialoto.bg

понеделник, 26 декември 2011 г.

Гримове YSL – Коледна колекция 2011 ~ Хубаво лице

Гримове YSL – Коледна колекция 2011 ~ Хубаво лице

КОЛЕДЕН ПОЗДРАВ!

Запълнете празниците с повече страст и емоции

Запълнете празниците с повече страст и емоции

Нима мислите, че топли чорапи, душ-комплекти, ваучери и други подобни неща, към които прибягватв, когато нямаме време и идеи, спадат към категорията коледни подаръци? Топлите чорапи може би са хубав подарък за фермери, но когато избираме подарък за любимия, трябва да търсим изненадата!

  • Еротичен масаж с етерични масла
Масажът се оценява, както от жените така и от мъжете. Научете се да движите ръцете си нежно по тялото на другия, да докосвате така, че да доставяте удоволствие и в същото време да засилвате страстта от любовна игра. Етеричните масла, които вашият партньор харесва допълнително ще стимулира неговите сетива, въображение и усещания.
Подарък с панделка
Използвайте „клише” за опаковането, което първоначално по-скоро ще разсмее мъжа до вас. Но скоро той ще осъзнае, скритата силата на шегата.
Всичко, което ви е нужно е вашето тяло хубаво обвито с панделка. Така ще покажете, че сте готова за игра. Тази забавна изненада ще възбуди още повече желание му.
  • Съблазнете го със страстен глас
Това ще бъде една от редките възможности, когато той просто няма да има възможност да се оплаква, че говорите твърде много. Рано сутринта, използвайте мек глас, за му прошепнете колко много го желаете. През деня подхождайте съблазнително няколко пъти и шептете в ушите му, какви са скритите ви желания, когато си мислите за него, какво си представяте.Разкрийте въображението си пред него.
Страстен глас, споделянето на мръсни помисли, провокации с поглед - той не би могъл да устои на всичко това!
  • Преодолейте страховете си
Ако той винаги иска да пробва нещо ново под завивките, а вие никога не сте се осмелявали да опитате, изненадайте го този път. Бъдете вие инициатор за осъществяването на най-съкровените му желанията. Отдайте се напълно, без задръжки, с цялата страст, на която сте способни! Така не само ще изпробвате нещо ново, ще вкусите от непознати удоволствия, но и той със сигурност ще оцени това, че споделяте неговите желания.
  • Филмов маратон
Нямаме предвид филмов маратон от драми и романтични комедии! Прекарайте нощ с еротични филми, които ще ви донесат правилното нагласа и ще възбудят страстите. Започнете с филми като „Девет седмици и половина” и завършете с малко по-нестандартни и провокативни филми. Ако направите правилна селекция ще гледате последния филм под завивките.
Наследете се на гледката

Повярвайте на старата мъдрост – мъжете са воайори, обичат да гледат, обичат фетишите! Непреставайте да вярвате в доказаната мъдрост– мъжете обичат да се наслаждават на това, което виждат! Затова наблюдавайте се в огледалото, изучете образа си, научете се да манипулирате изящно с него. Когато той ви наблюдава, как боравите със собственото си отражение в огледалото, ще полудее от желание да ви има.
  • Бъдете еротична филмова звезда за една нощ


Облечете се изкусително, секси прическа и провокативен, силен грим, ще ви придадете неустоимо обаяние. Без никакъв срами задръжки, покажете му, че го желаете. И което е по-важно: по време на секс, гледайте го нарочно в очите, показвайки му с доволна сластна усмивка, колко много сте доволна, че имате такъв неустоим мъж до себе.
  • Бъдете ексхибиционист
Забравете за всички правила, припомняйки си забравените стари чувства и неукротимата страст. Бъдете смели, опитайте секс на обществено място. Рискът да ви хванат по време на акта носи допълнителна възбуда. Ако сте по-срамежлива или свенлива натура, направете го например в колата, паркирана някъде на спокойно място.
Позволете „секси асистентката” на Дядо Коледа да го посети тази година
Облечете се като съблазнително джудже в къса поличка – задължително червена. Или като Снежанка, без бельо… Дайте му да напише коледните си желания на лист хартия, а „асистентката” на Дядо Коледа ще се погрижи за тяхното осъществяване. И незабравяйте, поемате риска да изпълните всички негови задкулисни помисли!
  • Вие също заслужавате подарък

Кажете му в леглото какво точно искате от Дядо Коледа. Напътствайте го с инструкции, показвайки му как да удовлетвори желанията ви. Не забравяйте да му напомните, колко е умел и страстен любовник е, как ви подлудява, сексът с него. Той ще се оцени вашата откровеност и освободеност от скруполи и предразсъдъци, ще се убеди в това, че той е този, от който винаги сте се нуждала.
Отдайте се на страстта и чувствата и ще се събудите с доволна усмивка на сутринта.

Източник: topshop.bg

неделя, 25 декември 2011 г.

ЧЕСТИТА КОЛЕДА!

Косовският премиер поздрави християните с Великден

На това му се казва политически гаф и пълна неосведоменост


Косовският премиер поздрави християните с Великден

Историята на Коледа по света

Историята на Коледа по света: От незапомнени времена милиони хора по света отбелязват Коледа. Корените на този обичай се губят в дълбоката древност, а с наближаването му празничната треска завладява всичко живо. Остават броени дни до времето, когато отвсякъде звънят камбанки, потропват ботушки и всевъзможни дядоколедовци раздават подаръци и весело настроение.

петък, 23 декември 2011 г.

Няколко прости съвета за борба против бръчките

Няколко прости съвета за борба против бръчките

неделя, 18 декември 2011 г.

Български поверия и обичаи


                             ИГНАЖДЕН-20 декември

По него се пророкува за късмета през следващата година.Наричат го Полазница.Който пръв влезе в дома ви,ще определи късмета Ви.Ако човекът е богат ,добър и ви обича ,следващата година ще е добра а този дом.

  •    На Игнажден се меси пита и се разчупва от хората в къщата едновременно.У когото остане най-голямото парче,той ще има много късмет през годината.
  •    На Игнажден не бива да се става от масата.
  •    На Игнажден не бива да се изхвърля боклука.
  • Игнажден не бива да ви сварва с дълг.Върнете го преди този ден.
  • На Игнажден не давайте и не взимайте нищо назаем.
  • На Игнажден не се работи нищо.Ястията се приготвят предния ден.
  • Който излезе от дома на този ден,не бива да се връща с празни ръце.
  • На Игнажден се коли прасето.
  • На Игнажден си купете нова дреха.
  • На трапезата се слагат задължително сарми.Не се вари боб.
                                 БЪДНИ ВЕЧЕР-24 декември
  Слага се маса само с постни ястия.Те трябва да бъдат нечетен брой,но не по-малко от 7 ,може 9 или 11.В обредната пита стопанката поставя паричка и когато стопанинът разчупва питата,на когото в парчето се падне парата,той ще има късмет през годината.Питата се разчупва като се върти по часовниковата стрелка и парчетата се раздават по старшинство.Първото парче се отделя за къщата,следващото се дава на най-стария човек и т.н.
  •    На Бъдни вечер на масата се оставя по малко от всички ястия,да стоят там през нощта.
  •      На Бъдни вечер в огнището се слага голямо парче дърво-бъдник,от дъбово или крушово дърво да гори цяла нощ-и по горенето му се гадае за здравето през следващата година.
  • На Бъдни вечер всеки си избира орех и по това дали е хубава ядката вътре се гадае за здравето на всеки.
  • На Бъдни вечер на масата трябва да има обредна пита с пара,сол,мед,чесън,постни сарми,ошав,боб,вино.
  • Всички роднини се събират заедно и трапезата не се вдига през нощта.
КОЛЕДА  -25 декември


На КОЛЕДА се събират всички роднини заедно
   Слага се богата трапеза със силна ракия и тежко вино,свинско месо и домашни пити.Всички се веселят и се поздравяват с празника 
Рождество Христово.
    На Коледа по къщите минават коледари.ВСяка домакиня ги дарява с жито,орехи,гевреци.
  •       Ако Коледа се падне в понеделник,зимата ще е студена  и дълга ,пролетта и лятото ще са дъждовни, а есента суха.Няма да има плодородие ,но управницитеще имат големи успехи.
  • Ако Коледа се падне в неделя/както е тази година/зимата ще е мека,лятото ще е сухо,а есента ще е ветровита.Ще има голямо плодородие.УПРАВНИЦИТЕ ЩЕ СТРАДАТ!!!!Опасности за младите хора.
Изводът е :
                     АКО тази година не пуснат  парното ,хич да не Ви пука ,защото няма да има люта зима.Настроението ще се покачи като знаем ,че  не само ние страдаме ами  и управниците също./'На мен ми е добре кога на Вуте му е зле'-българска поговорка/
За младите е препоръчително да внимават с алкохола и коктейлите,тъй като ги дебнат опасности от тежък махмурлук.

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!



събота, 17 декември 2011 г.

Няколко идеи за коледна декорация



20 stunning Christmas decor inspirations


 



неделя, 11 декември 2011 г.

Любопитно за зодиите

Този видеоклип е толкова як.

събота, 10 декември 2011 г.

преводач

LADY FLO Headline Animator

Felisima.com

BGtop