Banner

Търсене в този блог

вторник, 31 януари 2012 г.

КАК ДА НАПРАВИМ ЩАСТЛИВА ЖЕНАТА?

Снимка: sxc.hu
 1. Поканете я на вечеря
 2. Вие изберете ресторанта-Все пак жената трябва да види че поемате инициативата.
 3. Отворете вратата пред нея и и помогнете да си съблече палтото
 4. Настанете я да сетне на местото с по-хубав изглед
 5. Кажете и колко очарователно изглежда.Тя с часове се е приготвяла преди да излезе и наистина изглежда така.Защото ако това не е вярно защо тогава сте я поканили всъщност?
 6. Задайте и най-малко 3 въпроса/ за приятелката и за любимата и книга,последния филм който е гледала,на кой концерт иска да отиде и т.н/Защото на първа среща мъжете които приказват само за себе са с  нулеви шансове за следваща среща точно колкото и тези които мълчат през цялото време.
 7. Поднесете и огънче/Дори да не сте пушач си подсигурете запалка или кибрит/Защото може от съседната маса някой друг мъж да е по-бърз от Вас и да го направи вместо вас.Все пак какъв по-идеален момент да се приближите максимално близко до нея от този.
 8. Не говори с часове за последната си провалена връзка.В края на краищата жената не е кошче за душевни отпадъци.За това си има психотерапевти и верни приятели които да те изслушат.
 9. Хвани ръката и.Това е много мил и интимен жест.
 10. Платете сметката без да я коментирате.
 11. Кажете и "Дума да не става да си ходиш сама посред нощ"Тази вечер Вие сте нейния кавалер ,така че я придружете  чак до вратата на дома  или до вратата на колата и.Тъмните паркинги не са подходящо място за самотни дами.
 12. Наметнете я със сакото си ,ако и е студено.С този жест ще и покажете ,че от Вас може да очаква 2 неща -грижа и топлота.Това се цени от всяка жена.
 13. Съблечете я с поглед.Това ще я възбуди и ще я накара да се размечтае.
 14. Кажи и че потъваш в очите и.Да не се объркате и да замените очите с нещо друго, защото много Ви се иска.Ще е голям гаф!Не забравяйте ,че жените се влюбват с ушите си.След думите следват дела дори и за най-романтичната жена.Следователно моментът е настъпил .
 15. Целунете я нежно,но настойчиво .Придържайте се към златната среда,после постепенно покачете градуса.
 16. Обърни се още веднъж  и помахай.Тя се надява да го направиш,защото да не забравяме,че жените са по суеверната част на човечеството.
 17. Обади и се на другата сутрин.На нея гордостта не и позволява да го направи.
 18. Благодари и за прекрасната вечер
 19. Попитай я кога ще се видите отново
 20. Иди с нея на "Бриджит Джоунс"
Следва продължение
по материали на Трикси Фон Бюлов

Няма коментари:

Публикуване на коментар

преводач

LADY FLO Headline Animator