Banner

Търсене в този блог

понеделник, 4 юли 2011 г.

Грим за съблазняване (Част 3) Една секси разновидност на опушения грим в кафяво

Грим за съблазняване (Част 3) Една секси разновидност на опушения грим в кафяво Tialoto.bg / 28 юни 2011 Статия Коментари / 0 Снимка: MakeUp Продължава от тук!
И така, ако си падате по драматичното излъчване, със сигурност трябва да пробвате този маниер на гримиране, който ще направи погледа ви невероятно магнетичен. Днес ще ви предложим една разновидност на опушения грим в кафяви тонове, който е особено подходящ за дами с тъмен загар и светли очи (разбира се, на кафявите също стои чудесно). За постигането му трябва да използвате блестящ кафеникав молив за очи и сенки в същата тоналност (тъмно кафяви до златисти), с които да очертаете очите си по начина, който вече сме ви показали. Извийте миглите си и им нанесете кафява или черна спирала и на горните и на долните клепачи, като се стараете да оставите останалото по-естествено: използвайте лек фон дьо тен, които да подчертае слънчевия ви загар и гланц за устни в бледо розово. Гримът е подходящ за вечерни събития и бъдете сигурно, с него ще изглеждате шеметно добре. тенденции грим 2011 грим за съблазняване
Снимка: Makeup.com
Винаги сме били на мнение, че с макиажа не трябва да се прекалява, или рискът от ефект да постигнем дефект е твърде, твърде голям.
И все пак, понякога биха могли да се направят някои изключения – като, разбира се, работата по нанасянето трябва да се върши изключително прецизна.
 Сега ще ви представим едно предложение, което има както много фенове, така и доста противници, заради прекалената си театралност и неприложимост в ежедневието.
То обаче би би било доста подходящо за някой по-специален случай, и ефектът може да е доста добър, ако имате точно око и прецизна ръка.
Става върпос за опушените с черни сенки очи, които L’Wren Scott’s изпозлваха за моделите си, показали последната им колекция за есента на 2011.
Нуждаете се от лек фон дьо тен, черен молив, тъмно сиви, графитени сенки, сенки в телесен цвят, черна спирала и гланц в цвят бледо розово.
След като нанесете фон дьо тена, може да туширате клрпачите си с прахообразна пудра, така че да предотвратите събирането и размазването на сенките.
След това очертайте леко очите – отгоре и отдолу и нанесете контур на вътрешния долен клепач за по-голяма изразителност.

С мека четчица нанесете сенките, като започнете от контурите и очертаете окото отдолу и отгоре и след това разнесете и по самите клепачи.
Много внимавайте формите на „окръжностите“ да са еднакви на двете очи. След това туширайте с леки прахообразни сенки в телесно разстоянието от границата на тъмните окръжности до самите вежди.
Нанесете спирала и гланц.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

преводач

LADY FLO Headline Animator

Felisima.com

BGtop