Banner

Търсене в този блог

понеделник, 4 юли 2011 г.

Десетте игри, които играят жените в любовта



Десетте игри, които играят жените в любовта

 
10. Играта на чакането
Вие сте й се обадили по телефона и сте оставили съобщение да ви потърси. Часове, дори дни могат да минат докато тя се свърже с вас. Причината е, че жената не иска да изглежда прекалено лесна или заинтересована. Може да ви харесва, но да не иска да се представи като лепка.
9. Играта на въпросите
На всеки мъж до болка му е познат сценарият „Май-изглеждам прекалено дебела в тези панталони. Какво ще кажеш?“ В този момент мнението ви е много важно за нея. Тя иска да се увери, че я намирате за прекрасна. Знаете какво да отговорите, нали? И в никакъв случай не правете дълга пауза преди да й кажете колко е красива. Това може да ви навлече сериозни неприятности.
8. Играта „правя се на глупава“
Това се случва, когато тя не иска да прави нещо. Така ще чуете жената да казва: „Не знам как се прави това“. Не ви остава нищо друго освен сами да свършите работата.
7. Играта на труднодостъпната
Жената винаги се опитва да се представи като предизвикателство. Някои момичета не биха показали чувствата си, ако за тях съществува емоционален риск. Често жените проучват територията преди да ви позволят каквото и да е.
6. Играта „трябва да поговорим“
Тя обикновено започва, когато гледате важно спортно събитие по телевизията, например футболния финал за купата на България. Тук тя отново ви тества. Търси вашето внимание и проверява дали е по-важна за вас от мача. Може би, ако спрете звука за 5 минути и я изслушате, после ще можете спокойно да гледате телевизия. Ако обаче не й обърнете внимание, вероятно ще трябва да слушате мърморенето й през цялото време, или да я гоните по стълбите, за да се върне при вас.
5. Играта на размяна на блага срещу услуги
Най-често жените я свързват със секса. Те предлагат да правят секс, като в замяна изискват да направите нещо за тях.
4. Играта на обърнатата психология
Жената казва обратното на това, което иска, за да направите точно това, което иска. Например тя иска вие да направите десертите, но казва, че тя ще ги направи. В последствие се оказва, че тя ви е сърдита, че вие не сте ги приготвил. Доста объркващо, нали?
3. Играта с четене на мисълта
Тя обикновенно се играе заедно с игра номер 4. Тя иска да четете мислите й, защото смята, че ако ви интересува, то наистина бихте искали да разберете какво се случва в главата й. Ако не сте добър в тази игра, много скоро жената може да ви заяви, че не сте с достатъчно дълбок характер и сте прекалено повърхностен за нея.
2. Играта на мълчанието
Тя мълчи, защото ви е обидена за нещо, а вие си нямате представа какво се случва. Не питайте непрекъснато в какво сте сгрешили. Така ще я ядосате още повече, защото явно провинението ви не е достатъчно важно за вас и вие сте го забравили. По-добре се опитайте да се сетите с какво сте сбъркали и й се извинете.
1. Играта на ултиматумите
Това е най-важната игра. Случва се при по-дълга връзка. Тя може да иска да се ожени за вас и ви заплашва, че ще скъсате или просто отказва да прави секс, докато не спрете цигарите. Може да блъфира, но може и да е сериозна.

kaldata.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

преводач

LADY FLO Headline Animator

Felisima.com

BGtop